Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дублянська лікарня

wikimapia.org

Четвер, 20 січня 2022, 10:10

Колишня Дублянська міська лікарня увійшла до Другого територіального медичного об'єднання

Дублянська лікарня

До Другого територіального медичного об’єднання увійшов структурний підрозділ, зорганізований на базі колишньої Дублянської міської лікарні.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

До Другого територіального медичного об’єднання Львова належатиме структурний підрозділ, зорганізований на базі колишньої Дублянської міської лікарні.

У новостворений Центр первинної медико-санітарної допомоги ("Дубляни") увійшли: Дублянська міська лікарня, амбулаторії сімейної медицини у Малехові та Гряді, фельдшерсько-акушерські пункти у Зашкові, Зарудцях, Великих Грибовичах. Загалом центр надаватиме медичну допомогу 15 тисяч населення.

Амбулаторії та фельдшерсько-акушерські пункти працюватимуть у звичному режимі. Зміни стосуватимуться аналізу роботи медпрацівників у громадах та матеріально-технічного забезпечення, також організовуватимуть прийоми вузьких спеціалістів у певні дні.

Зазначимо, також планують розширити Центр первинної медико-санітарної допомоги ("Дубляни") та відкрити у Зашкові амбулаторію сімейної медицини на базі фельдшерсько-акушерського пункту.

"Надаючи фахову допомогу на місцях, пацієнтам зручно лікуватись, а медичним осередкам вигідне об’єднання, аби акумулювавши кошти, була змога покращувати умови роботи амбулаторій. Якісні зміни в межах реформи − покращення, які бачитимуть пацієнти Другого медичного об’єднання" − зазначили у Другому медичному об’єднанні м. Львова.

Нагадаємо, Перше територіальне медичне об'єднання Львова має три відокремлені підрозділи: лікарня святого Пантелеймона, лікарня святого Луки та лікарня святого Миколая.

Додамо, апеляційний суд підтвердив законним рішення про виключення Дублян зі складу Львівської ОТГ.

Зазначимо, у вересні минулого року депутати погодились прийняти Дублянську міську лікарню на баланс міста та підпорядкували її Лікарні швидкої допомоги Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.