Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 20 січня 2022, 18:15

20 січня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 20 січня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що пошуковий сервіс вирішив нагадати українцям про важливість вакцинації проти коронавірусу. Для цього компанія повторила тематичний дудл "Вакцинуйтеся. Носіть маски. Рятуйте життя", який українці могли спостерігати місяць тому.

Перші п'ять букв логотипу – G, o, o, g, l – уособлюють "пацієнтів", які виявили бажання зробити щеплення. Усі вони мають пластир на "місці уколу", а на "обличчі" – захисні маски. Роль лікаря дісталася останній букві e.

Якщо натиснути на дудл, то пошуковик переадресує користувача на сторінку із запитом щодо центрів вакцинації поруч, де містяться відповіді на поширені запитання, карта з адресами пунктів вакцинації, інформація про вакцини тощо.

Також українці цікавилися, що вчора Печерський суд столиці обрав запобіжний захід п’ятому президенту Петру Порошенку у вигляді особистого зобов'язання за підозрою у держзраді та сприянні терористичним організаціям.

Порошенко повинен здати паспорти для виїзду за кордон, не відлучатися з Києва чи Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду, з'являтися на виклик слідчого, прокурора або суду.

Термін дії обов'язків до 19 березня 2022 року.

Ці запити набрали понад 200 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Козицький виділив більше 550 мільйонів гривень на ремонт дороги до Славська;

- Очільник Львівспецкомунтрансу у грудні отримав майже 60 тисяч гривень в якості відпустки;

- Самчук очолить перше ТМО Львова;

- Комунальне підприємство Лев відмінило закупівлю газу через брак учасників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.