Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Вівторок, 25 січня 2022, 12:39

Львівщина перебуває у червоній зоні за динамікою госпіталізацій через Covid-19

коронавірус

Станом на сьогодні у "червоній" зоні карантину, крім Львівщини перебувають 14 областей. 

Про це повідомила прес-служба Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на сьогодні, 25 січня, Львівська область через динаміку рівня госпіталізацій хворих на коронавірус та коефіцієнт виявлення випадків інфікування перебуває у "червоному" рівні епіднебезпеки, що є однією з умов для посилення карантину.

Зокрема, на Львівщині динаміка рівня госпіталізацій на 100 тисяч населення, яка не має переважати 50, вже третю добу підряд перевищує допустимі показники та становить 74,4%.

Натомість коефіцієнт виявлення випадків інфікування на коронавірус становить 23,7%, що на 3,7% більше норми.

Крім Львівщини, за епідпоказниками у "червоній" зоні карантину перебувають Вінницька, Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області.

Нагадаємо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 31 березня 2022 року. А з 24 лютого 2021 року запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

З 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони: з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання, школи Львівщини переведуть на дистанційне навчання у випадку захворювання 50% учнів та персоналу закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.