Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 25 січня 2022, 14:55

На Львівщині планують посилити карантинні обмеження

карантин у Львові

У області планують перевести школи на дистанційну форму навчання та обмежити пасажирські перевезення.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 25 січня, на обласній комісії ТЕБ і НС планують з 27 січня посилити карантин на території Львівської області: перевести усі заклади освіти, окрім дошкільних, на дистанційну форму, та обмежити пасажирські перевезення.

"Ми проаналізували захворюваність дітей і зазначу, що з 11 по 24 січня у 1754 дітей підтвердився Covid-19. Окрім того, є позитивна динаміка наповненості дитячих ліжок і станом на сьогодні 165 дітей є на лікуванні у стаціонарах" – зазначив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

За його словами, комісії пропонуватимуть заборонити проведення у області будь-яких розважальних заходів та обмежити перевезення у громадському транспорті – дозволені будуть лише перевезення із заповненістю не більше 50% пасажирів.

Крім цього, з 1 лютого у області, при збереженні високого рівня захворюваності на коронавірус, закриють роботу закладів громадського харчування.

Станом на сьогодні область через динаміку рівня госпіталізацій хворих на коронавірус та коефіцієнт виявлення випадків інфікування перебуває у "червоному" рівні епіднебезпеки, що є однією з умов для посилення карантину.

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони: з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання, школи Львівщини переведуть на дистанційне навчання у випадку захворювання 50% учнів та персоналу закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.