Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оренда однокімнатної квартири у Львові

П'ятниця, 28 січня 2022, 13:05

Ідеальний варіант для студента: зняти кімнату чи однокімнатну?

оренда однокімнатної квартири у Львові

Традиційно для навчання у вишах абітурієнти приїздять з дрібніших міст та сусідніх областей.

Серед інших організаційних моментів важливо також розв'язати питання з мешканням. Гуртожиток підходить далеко не усім, а тому студенти мусять обирати між довготривалою орендою однокімнатної квартири у Львові без посередників та можливістю знімати лише кімнату.

Обидва варіанти не є рідкістю, оскільки власники квартир задовго до початку навчання розміщують на сервісі OLX оголошення про можливість помешкання.

Для кого підійде знімати кімнату?

Залежно від умов конкретної квартири, студенти можуть претендувати на кімнату чи ліжко-місце. При цьому доступ до ванної, санвузла та кухні залишається загальним для всіх мешканців. Подібний варіант виділяється такими позитивними рисами:

– більш доступна вартість;

– можливість завести нові знайомства.

За першої ж необхідності ви легко зможете переїхати в інший район.

Чому варто орендувати квартиру?

Якщо ви приїхали в місто разом з другом то подругою, то чудовим варіантом для вас стане оренда однокімнатної квартири, де вам не доведеться спілкуватися зі сторонніми людьми, які б могли мешкати у квартирі.

Поміж переваг подібного рішення варто виділити:

– велику свободу дій;

– можливість укладення договору з власником для захисту власних правил;

– різноманітність варіантів в різних районах міста.

На відміну від гуртожитку, де доводиться підлаштовуватися під інтереси сусідів, вичікувати черги в душ чи туалет, ви легко можете планувати власний час. Також мешкаючи у кімнаті, нерідко доводиться жити з власниками приміщення, які можуть вимагати дотримання правил проживання. В окремо орендованій квартирі можна уникнути подібного дискомфорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.