Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

П'ятниця, 4 лютого 2022, 15:15

У Львові на тиждень продовжили дистанційне навчання для учнів старших класів

З 14 лютого міськрада дозволила директорам шкіл самостійно обирати режим навчання для учнів 5-11 класів, а до цієї дати онлайн-навчання продовжили.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 лютого, міська комісія з ТЕБ і НС через різке збільшення кількості хворих на коронавірус вирішила продовжити на тиждень онлайн-навчання для учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл, а з 14 лютого директорам шкіл дозволили самостійно обирати режим навчання для учнів 1-11 класів. 

Основні рішення міської комісії з ТЕБ і НС:

- продовжено дистанційне навчання для старшої школи (5-11 класи) до 14 лютого;

- з 14 лютого рішення щодо переведення на дистанційне навчання учнів 1-4 та 5-11 класів прийматимуть школи, враховуючи поточну епідеміологічну ситуацію;

- діяльність гуртків, закладів позашкілля та дозвілля, музичних шкіл можлива лише у онлайн режимі (до 14 лютого);

- робота закладів громадського харчування можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);

- робота непродовольчих ринків можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);

- робота продовольчих ринків можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники);

- робота спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);

- приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності та проведення масових заходів можлива за умови повної вакцинації та негативного тесту (організатори та відвідувачі);

- заборонено роботу дитячих розважальних закладів.

 За словами Москаленка, сатном на сьогодні рівень рівень госпіталізації хворих на коронавірус у Львові становить 32%, а в "Охмадиті" на лікуванні перебуває 81 диника з Covid-19, в дитячій лікарні на Орлика – 80 пацієнтів.

Крім цього, 19% водіїв громадського транспорту, а також 13% працівників сфери життєзабезпечення міста мають позтивний тест або підозру на коронавірус.

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони: з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання.

Також з 1 лютого у місті для проведення масових заходів і роботи розважальних центрів необхідно мати Covid-сертифікат та негативний тест.

Додамо, з 25 січня у області посилили карантин: перевели школи на дистанційне навчання, обмежили пасажирські перевезення і заборонили роботу розважальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.