Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Когут Геннадій

facebook.com

П'ятниця, 11 лютого 2022, 09:35

Суд визнав законним відсторонення Когута з посади директора школи у Турці

Когут Геннадій

Директор відмовився виконувати наказ МОЗ про обов'язкову вакцинацію вчителів.

Турківський районний суд  вчора, 10 лютого, відмовив у задоволенні позову директора місцевої школи Геннадія Когута про відсторонення через відсутність вакцинації.

«Суд ми програли повністю. Я ще не можу сказати, з яких причин, бо аргументація до рішення буде оприлюднена 15 лютого. Але ми вже готуємося подавати апеляцію», – сказав він.

Нагадаємо, що Геннадія Когута відсторонили від посади 18 листопада на підставі наказу МОЗу. 

Після чого директор заявив про намір судитися і подав 22 листопада позов до Турківського районного суду з вимогою скасувати наказ про його відсторонення з посади через відсутність вакцинації.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.