Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ЛеоКарт

Середа, 16 лютого 2022, 13:59

Львівським пільговикам планують видавати електронні картки на проїзд через ОСББ

ЛеоКарт

У місті напрацьовують механізм централізованої видачі пільгових карток "ЛеоКарт" через ОСББ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівавтодор" напрацьовує механізм видачі пільгових транспортних карток "ЛеоКарт" для піговиків через ОСББ.

"На сьогодні маємо близько пів сотні ОСББ, голови яких готові видавати пільгові "ЛеоКарт" через об’єднання співвласників. Це дасть можливість пільговим категоріям населення отримати свої "ЛеоКарти", не виходячи з дому" – наголосив керівник ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

Як зазначили у ЛКП "Львівавтодор", до 25 лютого на сайті "ЛеоКарт" має бути розміщена форма реєстрації для ОСББ, які готові централізовано видавати картки пільговикам. Впродовж 25 лютого – 10 березня ОСББ зможуть зареєструватися, а з 22 по 25 березня – отримати надруковані картки та, відповідно, видати їх власникам.

У комунальному підприємстві наголошують, що отримати картки через ОСББ зможуть ті пільговики, які подавали документи раніше. Також такий механізм видачі пільгових карток не стосується учнів та студентів.

Станом на 15 лютого у Львівській МТГ видали понад 40 тисяч пільгових транспортних карток.

Нагадаємо, з 13 січня у місті розпочала роботу автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Раніше у Львові розповіли, яким чином пасажирам завалідувати свій проїзд у міському транспорті.

Повний запуск е-квитка у Львові має відбутися у червні цього року, а вартість електронного квитка затвердили ще у листопаді минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.