Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

lviv.dei.gov.ua

Четвер, 17 лютого 2022, 16:58

У колишньому таборі відпочинку в Буській ОТГ вирубали майже 30 дубів

вирубка дерев

На території колишнього табору відпочинку "Юність" екологи виявили незаконну вирубку 28 дубів.

Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції України.

Екоінспектори провели позапланову перевірку на території Золочівського району та виявили на території колишнього оздоровчого табору відпочинку "Юність", що поблизу села Брахівка Буської ОТГ, незаконну вирубку 28 дубів.

"На місце вчинення незаконної рубки було викликано слідчо-оперативну групу Золочівського РВ ГУМВС України у Львівській області для фіксації порушення та встановлення винних осіб. Сума завданих збитків внаслідок незаконної зрізки становить 583 885 гривень" – йдеться у повідомленні.

Матеріали перевірки для встановлення винних осіб Держекоінспекція скерувала до правоохоронців.

Нагадаємо, у грудні 2021 року на території природного парку "Бойківщина" незаконно вирубали дерева на майже 180 тис грн.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.