Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 18 лютого 2022, 14:36

У Львові до кінця року мають напрацювати концепцію стрілецького полігону біля Грибовичів

Грибовицьке сміттєзвалище

Виконком доручив розробити концепцію влаштування комунального стрілецького полігону на території Львівської МТГ.

Сьогодні, 18 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення розробити концепцію влаштування комунального стрілецького полігону на території біля Грибовицького сміттєзвалища.

Для реалізації програми підготовки до національного спротиву на 2022-2024 роки управління архітектури та урбаністики міськради має розробити концепцію влаштування стрільбища на землях сіл Великі Грибовичі та Малехів до кінця цього року.

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, концепція птрібна для того, щоб зрозуміти "як функціональне стрільбище буде діяти у контексті того середовища".

Зазначимо, 17 лютого депутати міськради прийняли ухвалу, яка передбачає облаштування стрілецького полігону у Львові, на 25 гектарах землі у селах Великі Грибовичі та Малехів.

Однак депутати також вирішили сформувати робочу групу щодо пошуку інших можливих земельних ділянок для влаштування цього стрілецького полігону.

Нагадаємо, про те, що Львівська міськрада планує облаштувати на 25 гектарах землі Великих Грибович (урочище "Нива") та Малехова (вул. Жовківська) стрілецький тир і стрільбище, стало відомо ще на початку лютого цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.