Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Вовкун

Середа, 23 лютого 2022, 11:18

Переобраний Вовкун знову нестиме оперний трешик у широкі маси

Василь Вовкун

Василя Вовкуна переобрали на посаді гендиректора-художнього керівника Львівської національної опери.

Про це повідомляє  Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 22 лютого, Міністерство культури та інформаційної політики оголосило, що переможцем конкурсу на посаду генерального директора-художнього керівника Львівської національної опери став діючий керівник Василь Вовкун.

"Наступні 5 років Львівська національна опера розвиватиметься відповідно до запропонованої програми Василя Вовкуна "Український прорив в дії". Місією запропонованої програми є продовження та утвердження творчого прориву українського оперного і хореографічного мистецтва та Львівської національної опери, як інституції, у європейський контекст з його різноманітними формами і стилями" – йдеться у повідомленні.

Наступним етапом, відповідно до передбаченої законодавством процедури, є підписання контракту із переможцем конкурсу.

Нагадаємо, на початку лютого цього року працівники Львівської опери подали скаргу в Мінкульт щодо зборів трудового колективу з висунення кандидатів до конкурсної комісії з виборів директора театру. 

Василь Вовкун став  директором Львівського оперного театру у лютому 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.