Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

П'ятниця, 25 лютого 2022, 11:20

До військового госпіталю Львова поклали 11 військових

швидка допомога

Поранених військових з Львівщини і Рівненщини госпіталізували до військового госпіталю у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні у військово-медичному клінічному центрі Західного Регіону перебувають 11 військових з Львівщини і Рівненщини.

"1 з них у важкому стані, 10 – в стані середньої важкості та легкому. Інших пацієнтів (учасників бойових дій – ред.) у закладах охорони здоров’я (області – ред.) немає" – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

За його словами, 4 з госпіталізованих постраждали вчора під час обстрілів Кам’янки-Бузьки, Бродів, Нового Калинова на Львівщині. 7 військових – з Рівненської області (6 з них постраждали внаслідок обстрілу аеропорту в Рівненській області, 1 – постраждав внаслідок ДТП з військовими.

Нагадаємо, вчора росіяни обстріляли військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька.

Додамо, поліція Львівщини працює у посиленому режимі. Станом на 09:30 год ситуація у місті стабільна. Вулиці Львова патрулюють правоохоронці з собаками.

Сьогодні протягом дня у Львові можуть лунати сирени, мешканців закликають не панікувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.