Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медики

Неділя, 27 лютого 2022, 20:54

Міністерство охорони здоров’я запрошує іноземних лікарів в українські медзаклади

медики

Міністерство охорони здоровʼя потребує допомоги іноземних фахівців і готове прийняти закордонних медиків в Україні.

Про це повідомили на Телеграм-каналі профільного міністерства сьогодні, 27 лютого.

Міністерство охорони здоров’я запрошує іноземних лікарів долучатися до роботи в українських медичних закладах на фронті та в тилу. 

"Наразі є гостра потреба в робочих медичних руках для допомоги і по всьому фронті, і в тилу. Міністерство охорони здоровʼя України вдячне усім друзям і партнерами з десятків країн і міжнародних організацій за готовність надати гуманітарну допомогу і допомогу медичними кадрами", – заявили у відомстві.

Іноземних медиків, які виявлять бажання працювати зараз в Україні, МОЗ просить звертатися до закордонних дипломатичних установ України у відповідних країнах, або ж надсилати свою анкету для опрацювання подальшої логістики на електронну адресу міністерства ukrainemedhelp@gmail.com.

Нагадаємо, на Львівщині шукають вантажівки для перевезення гуманітарної допомоги.Польський санітарний потяг забере поранених з Мостиська, і довезе у Варшаву для лікування у госпіталі.

Додамо, що на Львівщині закликають усіх звертатися за медичною допомогою лише у критичних станах, які загрожують життю та здоров'ю.При відсутності лінії "103" швидку допомогу можна викликати за телефонами: 293-29-12; 293-29-14; 293-29-05; 293-29-19; 293-29-16; 293-29-25.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.