Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вишкіл Медичний

Телеграм канал Олега Дуди

Неділя, 27 лютого 2022, 21:18

У Львові проводять медичний вишкіл для цивільного населення

вишкіл Медичний

Щодня у Львові проводитимуть медичний вишкіл для цивільного населення.

Про це повідомив депутат "Європейської солідарності" в Львівській обласній раді, хірург Львівського онкоцентру Олег Дуду у Телеграм-каналі "Медичний вишкіл-Олег Дуда-Львів".

У Львові можна пройти медичний вишкіл. Для цього потрібно записуватись за телефоном 0978571736 або заповнити форму онлайн за посиланням

"Практичні тренінги проходять спільно з Орден Святого Пантелеймона – Львівська область, Українське Лікарське Товариство у Львові, Червоний Хрест Львів, Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти та Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф",– йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Львівщині шукають вантажівки для перевезення гуманітарної допомоги.Польський санітарний потяг забере поранених з Мостиська, і довезе у Варшаву для лікування у госпіталі.

Додамо, що на Львівщині закликають усіх звертатися за медичною допомогою лише у критичних станах, які загрожують життю та здоров'ю.При відсутності лінії "103" швидку допомогу можна викликати за телефонами: 293-29-12; 293-29-14; 293-29-05; 293-29-19; 293-29-16; 293-29-25.

Гуманітарний штаб Львівської облради відкрився у Палаці мистецтв - вул. Коперника, 17.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.