Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Давидівський кар'єр

ФБ Дубневича

Понеділок, 28 лютого 2022, 12:30

У Давидівському кар'єрі безкоштовно надають пісок для потреб тероборони

Давидівський кар'єр

У Давидівському кар'єрі безкоштовно завантажують піском вантажівки тероборони.

Про це повідомив голова Солонківської сільської ради Богдан Дубневич на своїй Фейсбук-сторінці.

У Давидівському кар'єрі безкоштовно завантажують піском вантажівки для потреб територіальної оборони. У кар'єрі до 17:00 працює екскаватор, який завантажує пісок.

Для того, щоб отримати пісок, потрібно зателефонувати за номером 0(67)3700231 та на місці показати посвідчення тероборони.

"Давидівський кар‘єр − повністю відкритий для потреб тероборони, на місці екскаватор, який працює до 17:00, все безкоштовно.

Дзвоните за номером: 0 (67) 370 02 31 Юрій, приїжджаєте туди, показуєте посвідчення тероборони, вантажетеся!" − повідомив Богдан Дубневич. 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.