Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стрийський штаб

П'ятниця, 11 березня 2022, 14:50

Стрийська міськрада вагається з навчанням для переселенців

Стрийський штаб

Стрийська міська рада немає рішення щодо того, як мине навчання для переселенців, які тимчасово перебувають на Стрийщині. 

Про це повідомила Варіантам пресслужба Стрийської міськради. 

Стрийська міська рада попередньо повідомила те, що станом на 2 березня в Стрию офіційно зареєструвалось близько 400 переселенців, серед них діти. 

Деякі переселенці зараз тимчасово розмістились в приміщеннях шкіл. Саме з огляду на це у Стрию прийняли рішення щодо продовження канікул.

Стрийська міськрада досі не прийняла рішення щодо того, куди переселити цих дюдей, та того, як пройде навчання для дітей-переселенців. 

"У нас ще канікули. Ми не знаємо, що буде завтра. Тому наразі далекоглядних планів ніхто не будує" – розповіли в пресслужбі. 

Стрийська міськрада вже розглядає варіант того, що навчання дітей триватиме у літній період. 

"За потреби навчання продовжиться і у літні місяці. Зараз важлива наша перемога", – повідомила вона. 

Нагадаємо, що навчання в школах Стрийщини розпочнеться 18 березня. Попереднього розпочати навчальний процес у Львівській області планували  з понеділка, 14 березня.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.