Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Публічні закупівлі

Google.com

Четвер, 17 березня 2022, 13:05

Львівська ОВА закуповуватиме продукти коштом обласного бюджету публічно

Публічні закупівлі

Директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Тетяна Гетьман призначена відповідальною.

Львівська обласна воєнна адміністрація готується до проведення публічних закупок продовольчих товарів, які спрямовані на задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану.

Про це йдеться в наказі голови Львівської ОВА Максима Козицького від 15 березня.

Директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Тетяна Гетьман буде погоджувати та підписувати документи для здійснення публічних закупівель, замовником яких є Львівська ОВА, - сказано у розпорядженні.

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА буде забезпечувати формування заявок на поставку продовольчих товарів для підприємств та організацій, що фінансуються з коштів обласного бюджету.

Козицький в розпорядженні наголосив, що його головною метою є «організація якісного здійснення публічних закупівель продовольчих товарів у воєнний час».  

Контроль в аграрній сфері діяльності спрямований на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про деякі питання здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану».

Нагадаємо, аграрний сектор Львіщини продовжує функціонувати у воєнний час. Аграрії області об'єднались, щоб допомагати гуманітарним штабам та теробороні. Львівщина розпочала весняну посівну кампанію, щоб забезпечити потреби населення, про це раніше повідомляли в ЛОДА. Міністерство енергетики та вугільної промисловості України розпочало приймати заявки від аграріїв для вирішення питання з паливом для посівної кампанії.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.