Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Внутрішньо переселені особи

Google.com

Четвер, 17 березня 2022, 13:11

Підприємства Львівської області сприятимуть наданню безоплатного житла переселенцям

Внутрішньо переселені особи

В незалежності від форми власності, усі підприємства, організації та установи Львівської області будуть сприяти безоплатному наданню приміщень для тимчасового проживання переселенцям. 

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького від 11 березня. 

За зверненням службових та посадових осіб районної чи обласної військової адміністрації Львівщини керівники підприємств та організацій повинні будуть сприяти вирішенню питання із тимчасовим безоплатним проживанням, - сказано у розпоряджені.  

Така діяльність буде здійснюватись на базі Закону України "Про правовий режим воєнного стану". 

Контроль над виконанням даного наказу буде здійнювати голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Попередньо Козицький зазначив, що станом на 17 березня у Львівській області проживає 158 000 осіб, які були вимушені покинути свої домівки через війну з Росією. 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.