Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Залізничнетеплоенерго

Понеділок, 21 березня 2022, 14:25

Залізничнетеплоенерго мінятиме двері та вікна аж до грудня

Залізничнетеплоенерго

Залізничнетеплоенерго під час війни замовило за 85 тисяч гривень заміну дверей у адмінбудівлі. 

Львівське комунальне підприємство "Залізничнетеплоенерго" оголосило тендер у системі ProZorro на роботи зі заміни дверей у приміщеннях адмінкорпусу на вул. С. Петлюри, 4а та зі заміни вікон і дверей в приміщеннях котельні на вул. Роксоляни, 26а, які переможець тендеру має завершити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує після 30 березня, а очікувана вартість послуг становить 85 000 грн. Тендер оголосили сьогодні, 21 березня, вже після введення воєнного стану в Україні та на 26 день війни. 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має замінити на металопластикові двері у приміщеннях будівлі на вул. С.Петлюри, 4а, де знаходиться офіс комунального підприємства, а також замінити вікна та двері у котельні на вул. Роксоляни, 26а.

Зазначимо, що у квітні 2021 року виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про об'єднання ЛМКП "Львівтеплоенерго" та ЛКП "Залізничнетеплоенерго" в одне комунальне підприємство. Колектив підприємства виступив проти цього рішення.

Нагадаємо, під час війни "Львівводоканал" замовив нові офісні крісла та стільці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.