Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Львівської митниці

Понеділок, 28 березня 2022, 10:53

У Краківці під виглядом гуманітарної допомоги затримали контрабанду брендового одягу

контрабанда

На адресу однієї із ГО Львівщини під виглядом гуманітарної допомоги перевозили новий одяг.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У четвер, 24 березня, близько 18.15 год в пункті пропуску "Краківець-Корчова" львівські митники зупинили спробу ввезення в Україну великої партії нового одягу під виглядом гуманітарної допомоги.

Зокрема, під час перевірки вантажівки митники виявили в багажному відділенні коробки з новими речами – жіночими сумками, взуттям, одягом, засобами особистої гігієни.

"В поданій до митного оформлення декларації товар був задекларований як гуманітарна допомога. Одержувачем вантажу значилась одна з відомих громадських організацій Львівщини. Працівники ВВБ Львівської митниці передали матеріали справи до ДБР. Товар буде передано на потреби переселенців чи тих, хто найбільше потребує допомоги" – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, Верховна Рада прийняла закон про кримінальну відповідальність за використання гуманітарної допомоги не за призначенням.

Також уряд спростив процедуру перевезення гуманітарної допомоги з-за кордону. Гуманітарну допомогу можуть перевозити водії-чоловіки призовного віку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.