Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуманітарна допомога

Фб Козицького

Середа, 30 березня 2022, 10:33

Львівщина отримала гуманітарну допомогу від Німеччини

гуманітарна допомога

У область надійшло близько шість тонн медичної гуманітарної допомоги з Німеччини.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

На територію Львівської області прибула партія із 6 тонн медичної гуманітарної допомоги, зібрана різними містами Німеччини і централізовано відправлена з лікарні "Милосердні брати" німецького міста Реґенсбурґ.

"Це інсуліни різних видів та кровоспинні. Для розподілу вантаж скерували на один із аптечних складів області. Частину медикаментів отримають чотири заклади охорони здоров'я Львівщини, два з яких – дитячі. Інша частина зберігатиметься на складі для подальших потреб як Львівщини, так і інших регіонів України" – наголосив Козицький.

Нагадуємо, Верховна Рада прийняла закон про кримінальну відповідальність за використання гуманітарної допомоги не за призначенням.

Також уряд спростив процедуру перевезення гуманітарної допомоги з-за кордону. Гуманітарну допомогу можуть перевозити водії-чоловіки призовного віку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.