Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

П'ятниця, 1 квітня 2022, 12:59

Няньо Козицького лякає галичан вибухами на своїх свердловинах

Максим Козицький

У області вчора та сьогодні чути звуки, подібні до вибухів, через пошук газу компанією батька голови Львівської ОВА Зіновія Козицького.

Про це повідомляє Стрийська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Стрийського району газове підприємство пробурило пошукову свердловину №10-Дібровська, на якій вчора провели тестування для визначення її продуктивних характеристик й оцінки можливостей для подальшого підключення до газотранспортної мережі.

Через ці роботи, які продовжуються й сьогодні, вчора в області було чутно гучні звуки, подібні до вибухів. Мешканців навколишніх сіл просять не панікувати.

"Газовим підприємством пробурена пошукова свердловина 10-Дібровська, в якій вчора, 31.03.22, проводилось тестування продуктивного горизонту. Сьогодні, 1.04.22, планують продовжити тестування свердловини на різних режимах протягом світлового дня. Ці роботи проводять з метою визначення продуктивних характеристик свердловини та оцінки її можливостей для подальшого підключення до газотранспортної мережі.

Можливі хлопки, тому просимо не хвилюватися, все в робочому режимі й під контролем" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, вчора під час повітряної тривоги в області було чути вибухи, пізніше голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що йдеться про роботу газовидобувної вишки, яка також призвела до часткового загоряння.

Нагадаємо, у грудні 2021 року газовидобувна компанія ТОВ "Велл Ко", кінцевим бенефіціаром якої є батько голови Львівської ОВА Зіновій Козицький, отримала дозвіл на спорудження семи свердловин "Дібровська" для пошуку газових покладів на території Стрийського району.

Тоді ж іншій компанії Козицького, ТОВ "Горизонти", дозволили спорудити дві розвідувальні свердловини №27 та №28 на території Миколаївської міської ради Стрийського району.

Раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.