Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 5 квітня 2022, 11:15

Козицький затвердив сухий пайок для переселенців

Максим Козицький

Максим Козицький затвердив перелік продуктів, що увійдуть до сухого пайка для внутрішніх переселенців в умовах воєнного стану в Україні.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №47/22 від 4 квітня 2022 року.

Максим Козицький затвердив базовий перелік товарів, які входитимуть до продовольчого набору для внутрішньо переміщених осіб в умовах воєнного стану в Україні.

"З метою забезпечення організації харчування для внутрішньо
переміщених осіб та забезпечення запитів інших обласних військових
адміністрацій в умовах воєнного стану в Україні затвердити базовий перелік продовольчих та непродовольчих товарів, які входитимуть до продовольчого набору (сухого пайка)" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, у цей перелік увійшли такі види харчових продуктів, як: консерви, паштети, суп та макарони швидкого приготування, чай, кава, печиво, цукерки, мед, цукор, сіль.

З непродовольчих продуктів до складу сухого пайка для переселенців включили: сірники, одноразові прилади, панкреатин, серветки паперові та вологі, картонна коробка.

Формуватимуть ці продовольчі набори за кошти державного та місцевих бюджетів.

Нагадаємо, раніше в області затвердили перелік та обсяги закупівель продовольчих товарів, які необхідні для переселенців.

Додамо, станом на 24 березня у Львівській області розселили понад 230 тисяч переселенців з інших областей України. Також в області затвердили порядок розселення переселенців у гуртожитках львівських вишів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.