Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкогольні напої

Середа, 6 квітня 2022, 13:34

У Новому Яричеві встановили обмеження на продаж алкоголю

алкогольні напої

На території Новояричівської громади дозволили продавати алкогольні напої, проте встановили обмеження.

Про це повідомляє Новояричівська селищна рада Львівського району.

Вчора, 5 квітня, селищний голова Нового Яричева Петро Соколовський підписав розпорядження, яким дозволив з 6 квітня продавати на території громади алкогольні та слабоалкогольні напої, однак з певними обмеженнями.

Зокрема, продавати алкоголь можна з 10:00 год до 18:00 год – лише одну пляшку одній людині. Натомість слабоалкогольні напої, пиво та вино можна придбати з 10:00 год до 20:00 год й необмежену кількість.

Нагадаємо, раніше Варіанти склали перелік ОТГ Львівщини, які на час дії воєнного стану повністю або частково заборонили продаж алкоголю. А з 1 квітня на території Мурованської та Жидачівської ОТГ вдень дозволили продавати алкогольні напої та пиво.

У Стрию з 6 квітня можна продавати слабоалкогольні напої, крім неділі.

Також у Львові з 1 березня магазинам та закладам громадського харчування повністю заборонено продавати алкогольні напої, однак петиція про дозвіл на продаж у Львові алкогольних напоїв міцністю до 20% за день набрала необхідну кількість голосів. Її мають розглянути депутати на сесії міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.