Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 8 квітня 2022, 17:15

Козицький затвердив перелік паштетів та зупок для переселенців

Максим Козицький

Максим Козицький погодив перелік і обсяг продуктів, які потрібно закупити для формування сухих пайків для внутрішніх переселенців.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №55/22 від 7 квітня 2022 року.

Максим Козицький затвердив перелік та обсяги закупівель харчових продуктів, закуплять для формування сухих пайків для внутрішньо переміщених осіб в умовах воєнного стану в Україні.

"З метою закупівлі продовольчих товарів затвердити перелік та обсяги закупівель продовольчих товарів, що необхідно здійснити для формування продовольчих наборів (сухих пайків) відповідно до замовлення управління туризму та курортів обласної військової адміністрації" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, у цей перелік увійшли такі види харчових продуктів, як: розчинна кава (100 000 штук), сухе печиво (7 600 кг), цукор (1 500 кг), грінки (10 000 кг), паштет (13 000 кг), консерви (50 000 кг), супи, бульйони (100 000 штук).

Нагадаємо, раніше в області затвердили перелік та обсяги закупівель продовольчих товарів, які необхідні для переселенців, а на початку обрали продукти, що увійшли до сухого пайка для внутрішніх переселенців в умовах воєнного стану в Україні.

Формуватимуть ці продовольчі набори за кошти державного та місцевих бюджетів.

Додамо, сьогодні Максим Козицький заявив, що всього на території області знаходиться 450 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.