Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Євген Бойко

Четвер, 21 квітня 2022, 14:58

Захланний чиновник Єбойко передаватиме переселенцям дух Великодня

Євген Бойко

У Львові для переселенців проведуть майстер-класи з писанкарства та організують великодні сніданки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

У Львові для внутрішньо переселених українців планують провести майстер-класи з писанкарства та організують великодні сніданки.

"Цьогоріч Львів особливу увагу приділяє внутрішньо переміщеним особам. Зважаючи на те, що багато переселенців мешкає у наших закладах освіти, культури тощо, святкування Великодня також буде зосереджене там. Ми запросимо туди священників, щоб люди у наших прихистках, які були змушені залишити свої домівки, рятуючись від війни, мали змогу теж відчути це свято.

Зараз в цих місцях ми проводимо різноманітні майстер-класи з писанкарства, випікаємо паски, розмовляємо про традиції. Намагаємось передати цей наш дух Великодня, наші традиції для всіх українців, що зараз перебувають у Львові, – наголосив директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львова Євген Бойко.

Нагадаємо, раніше Катерина Кіт-Садова, дружина міського голови Львова, закликала львів'ян розділили великодній стіл разом із переселенцями. Також 15 квітня до загальноміського прибирання міста залучили переселенців.

Додамо, цьогоріч у Львові змінили розклад богослужінь на Великдень. Як заявляли раніше у Православній церкві України та Українській греко-католицькій церкві, у комендантську годину на Великдень храми будуть закриті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.