Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські перевізники

Вівторок, 26 квітня 2022, 13:25

Козицький затвердив програму для перевезення переселенців до кордону

львівські перевізники

Максим Козицький затвердив порядок перевезення українців, яких евакуюють із районів бойових дій українців.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №70/22 від 25 квітня 2022 року.

Максим Козицький затвердив порядок перевезення евакуйованого населення з небезпечних районів до міжнародних пунктів пропуску.

"З метою ефективного використання коштів обласного бюджету наказую затвердити Порядок перевезення евакуйованого населення відповідно до Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на період дії воєнного стану в Україні" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, цей порядок визначає умови та механізм здійснення перевезення евакуйованого населення, зокрема:

- надання транспортних послуг для перевезення з небезпечних районів і зон до міжнародних пунктів пропуску (укладання договорів між Львівською ОВА та перевізником, який надаватиме послугу);

- визначення вартості (ціни) 1 км послуги;

- критерії визначення перевізника (наявність усіх необхідних документів, належний технічний стан транспорту, мінімальні затрати на перевезення, можливість своєчасного подання транспорту на посадку, перевезення евакуйованого населення з місця відправки в місце призначення згідно з вказаним маршрутом у визначений час).

Програма фінансуватиметься з обласного бюджету та місцевих бюджетів.

Нагадаємо, раніше Максим Козицький затвердив порядок перевезення гуманітарної допомоги: перевізників обиратимуть без застосування процедур закупівель.

На підтримку переселенців у Львівській області передбачили 78 мільйонів гривень. ГО та установам Львівщини виплачуватимуть 30 гривень за розміщення переселенців впродовж одного дня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.