Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гуманітарна допомога на Львівщині

Четвер, 21 квітня 2022, 15:47

Козицький затвердив правила перевезення гуманітарки на Львівщині

гуманітарна допомога на Львівщині

Максим Козицький затвердив порядок перевезення гуманітарної допомоги, перевізників обиратимуть без застосування процедур закупівель.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №65/22 від 19 квітня 2022 року.

Максим Козицький затвердив порядок перевезення гуманітарної допомоги, в тому числі для потреб внутрішньо переміщених осіб.

"З метою ефективного використання коштів обласного бюджету наказую затвердити Порядок перевезення гуманітарної допомоги, в тому числі для потреб внутрішньо переміщених осіб, відповідно до Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на період дії воєнного стану в Україні" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, перевезення гуманітарної допомоги для потреб переселенців здійснюється через укладання договорів департаментом дорожнього господарства Львівської ОВА з перевізником, який надаватиме послуги, без застосування процедур закупівель.

Для визначення перевізника застосовуватимуть такі критерії:

- найкоротший час доставки вантажу;

- мінімальні затрати на транспортування;

- максимальна надійність та безпека;

- потужність і доступність видів транспорту.

Фінансуватимуться послуги з обласного та місцевих бюджетів.

Зазначимо, що на підтримку переселенців у Львівській області передбачили 78 мільйонів гривень. ГО та установам Львівщини виплачуватимуть 30 гривень за розміщення переселенців впродовж одного дня.

Раніше в області затвердили перелік та обсяги закупівель продовольчих товарів, які необхідні для переселенців, а на початку обрали продукти, що увійшли до сухого пайка для внутрішніх переселенців в умовах воєнного стану в Україні.

Минулого тижня у Львівській ОВА визначилися з обсягом продуктів, які потрібно закупити для формування сухих пайків для переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.