Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

П'ятниця, 6 травня 2022, 10:30

На Львівщині двічі оголошували повітряну тривогу

повітряна тривога

За добу в області два рази сповіщали про повітряну тривогу через загрозу повітряно-ракетних ударів.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

За добу у Львівській області два рази сповіщали про повітряну тривогу – з 9 ранку 5 травня до 9 ранку 6 травня – вони попереджала про загрозу ракетних ударів.

Тривоги лунали з 10:05 до 11:05 год та з 20:15 до 21:05 год 5 травня.

"Мали два сповіщення про повітряну тривогу. Була загроза повітряно-ракетного удару. Дякую нашим бійцям ППО, що не справдилась" – написав Козицький.

Зазначимо, 3 травня російські ракети вчетверте атакували об'єкти у Львові, двоє людей постраждали. 18 квітня російські окупанти завдали ракетних ударів по місту, які влучили поруч зі залізничними об'єктами. Внаслідок цього загинуло 7 осіб, а ще 11 постраждало. 

Станом на 27 квітня, починаючи з 24 лютого, над територією Львівщини сили ППО збили понад 20 російських крилатих ракет та близько 10 безпілотників.

Додамо, на початку березня в Україні запустили мобільний додаток, який повідомлятиме про повітряну загрозу, а про тривогу у Львові в соцмережах сповіщає виключно телеграм-канал "Оповіщення ЦЗ".

Станом на 1 травня, починаючи з 24 лютого, сигнали оповіщення в області повідомили про 113 повітряних тривог.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.