Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

автостанція у Львові

Середа, 18 травня 2022, 16:02

Перевізники Львівщини зменшили кількість рейсів через дефіцит пального

автостанція у Львові

Перевізники, які обслуговують приміські та міжміські автобусні маршрути області, зменшили кількість автобусів на рейсах.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Станом на сьогодні, як заявив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький, через відсутність у вільному продажу палива перевізники Львівщини, які працюють на автобусних маршрутах загального користування, змушені були зменшити кількість автобусів для обслуговування маршрутів.

"Для врегулювання цієї ситуації ми провели нараду за участі представників автозаправних станцій. Тижнева потреба в паливі автотранспортних підприємств області становить близько 164 тонни.

За підсумками проведеної наради домовились з мережами АЗС WOG, "Укрнафта" та "БРСМ-Нафта" щодо залучення корпоративних програм лояльності для продажу дизельного пального перевізникам, які обслуговують приміські та міжміські автобусні маршрути загального користування Львівської області" – зазначив Степан Рудницький.

Нагадаємо, в Україні виник дефіцит пального через припинення його постачання з традиційних ринків Білорусі та РФ, блокування морських постачань, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ, а також через запроваджені урядом граничні ціни на бензин та дизпаливо.

Також Держекоінспекція з березня призупинила контроль за якістю бензину, а уряд вирішив не регулювати вартість пального та очікує ціни на паливо у межах 52-58 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.