Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрий

ua.trip-impressions.com

Понеділок, 23 травня 2022, 11:48

На території Стрийської ОТГ збудують 60 житлових будинків для переселенців

Стрий

Стартували громадські обговорення щодо спорудження житла для переселенців у селі Нежухів.

Про це повідомила пресслужба Стрийської міської ради.

Виконавчий комітет Стрийської міськради оголосив громадські обговорення щодо розробки детального плану території з метою будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб в селі Нежухів Стрийського району Львівської області, які триватимуть з 21 травня до 26 червня.

Замовником детального плану території є виконком Стрийської міськради за рішенням сесії міськради від 28 квітня цього року, а розробником проєкту – ТОВ "Простір Інжиніринг".

Громадські слухання відбудуться 23 червня.

На території, яку розробляють, планують розмістити 60 блокованих житлових будинків, 3 адміністративно-комерційні приміщення, сквер з дитячими майданчиками, 2 мініфутбольні поля, 2 тенісні корти та 4 стоянки для легкових автомобілів. 

Нагадаємо, ще у квітні в області визначили 95 ділянок для будівництва нового житла для вимушених переселенців. Крім цього, на Львівщині викуплять понад 1600 квартир для переселенців у 85 житлових будинках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.