Зміст статті

14 червня 2022

Повернення Львівської обласної ради

Львівська обласна рада повертається до сесійних засідань у рідних стінах.

XIII пленарне засідання Львівської обласної ради після тримісячної перерви.

Львівська обласна рада повертається до сесійних засідань у рідних стінах після крайньої сесії 22 лютого, за два дні до російського вторгнення в Україну.

Сесія розпочинається після остаточного розв'язання питання діяльності Львівської обласної ради в умовах воєнного стану. Відразу можна зауважити, що десяток депутатів Львівської облради мобілізували до лав ЗСУ. Облрада сьогодні достроково припинила депутатські повноваження Григорія Козловського, а депутат Седіло написав заяву про складання депутатських повноважень. Також можна згадати й про нинішнє несподіване зникнення з етеру трансляції сесії Львівської облради від ТРК Перший західний.

До початку повітряної тривоги у Львівській області депутати встигли прийняли заяву про повну заборону діяльності УПЦ московського патріархату в Україні та подякувати міжнародним організаціям, благодійним фондам, урядам, бізнесу, волонтерам і громадянам кожної з держав за підтримку України.

А ще в. о. начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради Тарас Зозуля повідомив нині про те, що Львівська облрада здає в оренду 64 тисяч м² комунальних приміщень, а ще 53 тисячі м² залишаються вільними.

Сесія Львівської обласної ради в умовах воєнного стану триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.