Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Віктор Медведчук

Фб Зеленського

Вівторок, 21 червня 2022, 12:35

Личаківський суд арештував майно Медведчука та його страстотерпиці Оксани

Віктор Медведчук

Личаківський суд арештував майно Віктора Медведчука.

Про це повідомила пресслужба Личаківського районного суду Львова.

У п'ятницю, 17 червня, слідчий суддя наклав арешт на майно підозрюваного у державній зраді народного депутата від партії Опозиційна платформа – За життя, кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

Як йдеться у повідомленні, майно, яке арештували, правоохоронці виявили під час обшуку 7 червня цього року у будинку та на земельній ділянці, які є приватною власністю Медведчука.

Загалом арештували:

- 279 картин;

- 4 статуетки;

- 10 годинників;

- 5 чашок;

- 1 келих;

- 1 тацю;

- 2 вази;

- 1 графин;

- 2 підставки;

- 2 срібних підстаканників;

- 1 чайник;

- 31 коробку з елементами посуду;

- залізничний вагон-ресторан з меблями, предметами інтер'єру та посуду.

Нагадаємо, 12 квітня, СБУ провела спецоперацію та затримала Медведчука, коли він у військовій формі намагався втекти з України. До цього Медведчук 48 днів переховувався від правосуддя на території України.

Також Личаківський суд Львова арештував майно Медведчука та його дружини Оксани Марченко. На початку червня ДБР завершило розслідування про держзраду Віктора Медведчука.

Додамо, 11 травня 2021 року нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку прокуратура повідомила про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Росією Криму. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.