Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Семен Семенченко

Вівторок, 21 червня 2022, 15:59

Садовий приватник Семенченко сидітиме під домашнім арештом

Семен Семенченко

Суд випустив Семена Семенченка під домашній арешт.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 21 червня, Київський апеляційний суд змінив ексдепутату від Самопомочі Семену Семенченку запобіжний захід із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Крім цього, Головне управління розвідки Міністерства оборони ініціювало розгляд питання про зміну запобіжного заходу та включення Семенченка до складу підрозділів ЗСУ.

Як йдеться у листах начальника ГУР Кирила Буданова до Київського апеляційного суду та Шевченківського районного суду Києва, здібності Семенченка необхідні для захисту України від РФ. 

Також Буданов зазначив, що Семенченко звинувачується у злочинах, які не пов'язані з загрозою життю та здоров'ю громадян, його провину не доведено, а Семен Семенченко готовий повернутися до розгляду справи після закінчення воєнного стану.

Однак суд лише частково задовольнив апеляційну скаргу та звільнив Семенченка під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, у березні 2021 року Служба безпеки України заявила про викриття приватного військового формування, яке організували Семен Семенченко та позаштатний радник НАБУ Євген Шевченко.

Семенченко вийшов зі складу Самопомочі у 2019 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.