Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

"ЛеоКарт"

Вівторок, 2 серпня 2022, 16:29

У Львові розпочинають оформляти е-квиток для студентів

"ЛеоКарт"

Першими е-квитки централізовано отримають студенти НУ "Львівська Політехніка".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові закінчують централізовану видачу учнівських е-квитків та розпочинають роботу над оформленням студентських "ЛеоКарт".

Першими серед місцевих вишів е-квитки централізовано отримають студенти НУ "Львівська Політехніка". Після тестового прийому документів від цього вишу співпрацю поширять і на інші вищі навчальні заклади.

"На сьогодні закінчуємо централізовану видачу пільгових транспортних карток "ЛеоКарт" для школярів: ЛКП "Львівавтодор" вже видало 99% е-квитків від загальної кількості прийнятих заявок. Так, 129 навчальним закладам Львівської МТГ передано 25 344 учнівських "ЛеоКарт" для централізованої видачі.

Ми і далі прийматимемо документи і видаватимемо картки для школярів. І паралельно розпочинаємо активну роботу над студентськими "ЛеоКарт". Наразі триває підготовка до централізованого прийому пакетів документів від вишів для подальшого виготовлення студентських е-квитків" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Додамо, з 13 січня у місті розпочала роботу автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Раніше у Львові розповіли, яким чином пасажирам завалідувати свій проїзд у міському транспорті.

Повний запуск е-квитка у Львові мав відбутися у червні цього року, а вартість електронного квитка затвердили ще у листопаді минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.