Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Забарило

Фб Ділові індустрії Львова

Вівторок, 9 серпня 2022, 16:32

Мобільний Забарило трохи поспішив з новими мобілками для своїх бджілок

Олег Забарило

Департамент міської мобільності скасував закупівлю 10 смартфонів Xiaomi Redmi вартістю майже 100 тисяч гривень.

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради скасував тендер у системі ProZorro на мобільні телефони, які переможець тендеру мав поставити до 23 серпня 2022 року.

Аукціон стартував 20 липня, участь у ньому взяли 5 компаній та підприємців, проте ТзОВ ""Брендхаб" з найбільш вигідною пропозицією для міськради відмовилося підписувати договір через значне коливання курсу валют, а пропозиції інших учасників торгів не відповідали початковим умовам тендерної документації.

Зазначимо, очікувана вартість закупівлі становила 94 990 грн.

 

 

Згідно з закупівлею, департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури міськради планував придбати 10 мобільних телефонів Xiaomi Redmi Note 11.

Телефони мали бути сірого кольору, з діагоналлю дисплея 6:43, вбудованою пам'яттю у 128 ГБ, сканерами обличчя та відбитка пальця, операційною системою Android 11, функцією швидкого заряджання.

Крім цього, телефон мав бути 2022 року випуску китайського виробництва, а гарантія повинна була становити не менше 12 місяців.

Профінансувати закупівлю планували з міського бюджету Львова.

Додамо, директором новоствореного департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради 17 листопада 2021 року призначили Олега Забарила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.