Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДБР

dbr.gov.ua

Четвер, 18 серпня 2022, 12:10

Колишній канал нардепа Добродомова передали в управління АРМА

ДБР

4 канал, яким володіє нардеп-колоборант Олексій Ковальов, передали в управління АРМА.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 17 серпня, до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів передали майно народного депутата України Олексія Ковальова, включно з "4 каналом".

Загальна вартість власності становить понад 18,5 млн гривень.

Зазначимо, у липні суд арештував майно Ковальова, у тому числі й майно ТОВ "ТРК "Інтеррадіо" – український інформаційно-розважальний телеканал "4 канал", власником якого є Олексій Ковальов.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2021 року нардеп від Слуги народу Олексій Ковальов, що зараз знаходиться на окупованій території Херсонщини та співпрацює з російською окупаційною адміністрацією, купив у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова 4 канал.

Як заявляв раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, 4 канал був потрібен Ковальову в інтересах Росії й він не купив його за вказівкою Офісу президента.

Також 21 липня львівський телеканал NTA, що належить Дмитру Добродомову, відмовився ретранслювати 4 канал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.