Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Добродомов

espreso.tv

Четвер, 21 липня 2022, 17:00

NTA Добродомова більше не ретранслюватиме продукцію 4 каналу

Дмитро Добродомов

Львівський телеканал NTA, що належить екснардепу Дмитру Добродомову, більше не ретранслюватиме 4 канал.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Сьогодні, 21 липня, на своєму засіданні Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію львівської компанії "НТА – Незалежне телевізійне агентство".

Зокрема, телеканал NTA відмовився від ретрансляції програми ТОВ "Інтеррадіо", яке до цього часу мало 12 годин на телеканалі.

Зазначимо, ТОВ "Інтеррадіо" належить 4 канал, який наприкінці грудня 2021 року нардеп від Слуги народу Олексій Ковальов, що зараз знаходиться на окупованій території Херсонщини та співпрацює з російською окупаційною адміністрацією, купив у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова.

Як заявляв раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, 4 канал був потрібен Ковальову в інтересах Росії й він не купив його за вказівкою Офісу президента.

ПП "НТА – Незалежне телевізійне агентство" належить Дмитро Добродомову, у березні 2021 року Наталія Струк стала новим генеральним директором NTA замість Романа Любицького, який у лютому 2021 року продав телеканал "Перший незалежний" компанії, створеній колишніми співробітниками санкційних телеканалів Zik, NewsOne і "112". Через це колектив телеканалу NTA вимагав у своїх власників відсторонити Любицького від посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.