Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Остапович

Фб Остаповича

Четвер, 25 серпня 2022, 16:10

Органіст Остапович покинув Садового заради 22 тисяч гривень

Іван Остапович

У липні директору Органного залу Івану Остаповичу нарахували 22 тисячі гривень зарплати.

Про це повідомляє Комунальної установи Інститут міста у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У липні 2022 року директору Львівського будинку органної та камерної музики Івану Остаповичу нарахували 22 559,40 грн заробітної плати, з якої 21 168 грн – посадовий оклад.

Зазначимо, Іван Остапович продовжує бути директором Львівського будинку органної та камерної музики – його призначили на цю посаду у листопаді 2017 року.

Однак з жовтні 2021 року він тимчасово очолив управління культури Львівської міськради. Наразі посада начальника управління культури департаменту розвитку міської ради є вакантною, а виконання обов'язків начальника управління поклали на директорку департаменту розвитку міськради Наталію Бунду.

Іван Остапович є співзасновником і артистичним директором мистецької платформи Collegium Musicum, яка займається промоцією академічної музики та її виконавців, у 2013-2015 роках працював другим диригентом Івано-Франківської обласної філармонії.

У 2020 році Остапович задекларував 206 тисяч гривень доходу та нерухомість на Чернівеччині.

Нагадаємо, що після попереднього конкурсу Іван Остапович зі своїм помічником Тарасом Демком організували у львівському сегменті Фейсбуку цькування члена конкурсної комісії, поета та громадського діяча Ігора Калинця за те, що він голосував за Юліана Винницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.