Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Остапович

Фб Остаповича

Середа, 1 грудня 2021, 16:27

Булінгіст Остапович керуватиме львівською культурою за хліб та воду

Іван Остапович

У 2020 році начальник управління культури міськради Іван Остапович задекларував 206 тисяч гривень доходу та нерухомість на Чернівеччині.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2020 рік.

Минулого року Іван Остапович задекларував 206 683 грн загального доходу. Зокрема: 182 684 грн – зарплата у Львівському будинку органної та камерної музики, 17 600 грн – гонорари від ГО "Колеґіум Музікум", 5 218 грн – гонорари від Луганської обласної філармонії, 1 181 грн – гонорари від Українського культурного фонду.

Остапович з 2015 року володіє житловим будинком площею 52 кв.м та двома земельними ділянками на 0,03 га і 0,1 га у місті Заставна Чернівецької області. Власного чи орендованого житла у Львові чиновник не задекларував.

Остапович живе без цінних речей, забудов, власного авто та готівки, а на рахунках у банках зберігає 7 146 грн.

Зазначимо, Іван Остапович очолив управління культури Львівської міськради з 20 жовтня цього року. До цього він впродовж останніх 4 років був директором Львівського будинку органної та камерної музики – його призначили на цю посаду у листопаді 2017 року.

Тоді конкурсна комісія одноголосно проголосувала за його кандидатуру, оскільки він був єдиним, хто подав документи на повторно оголошений конкурс. Попередній конкурс, після якого на посаді залишили  колишнього директора Львівського будинку органної і камерної музики Юліана Винницького, визнали недійсним, а суд відкрив провадження щодо легітимності цього конкурсу.

Також після попереднього конкурсу Іван Остапович зі своїм помічником Тарасом Демком організували у львівському сегменті Фейсбуку цькування члена конкурсної комісії, поета та громадського діяча Ігоря Калинця за те, що він голосував за Юліана Винницького.

Іван Остапович є співзасновником і артистичним директором мистецької платформи Collegium Musicum, яка займається промоцією академічної музики та її виконавців, у 2013-2015 роках працював другим диригентом Івано-Франківської обласної філармонії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.