Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Остапович

Фб Остаповича

Середа, 20 жовтня 2021, 13:03

Головний цькувальник поета Калинця очолив управління культури Львівської міськради

Іван Остапович

Директора Органного залу Івана Остаповича призначили начальником управління культури Львівської міськради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 20 жовтня управління культури Львівської міської ради очолюватиме Іван Остапович, який з впродовж останніх 4 років був директором Львівського будинку органної та камерної музики.

"Я підписав розпорядження про призначення Івана Остаповича начальником управління культури Львова. Іван дотепер працював директором Львівського органного залу. Думаю, що Івану вдасться перезапустити роботу управління культури, адже цей напрямок є одним із найважливіших для нашого міста" – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, Остапович очолив Львівський будинок органної і камерної музики у листопаді 2017 року. Конкурсна комісія одноголосно проголосувала за його кандидатуру, оскільки він був єдиним, хто подав документи на повторно оголошений конкурс. Попередній конкурс, після якого на посаді залишили  колишнього директора Львівського будинку органної і камерної музики Юліана Винницького, визнали недійсним, а суд відкрив провадження щодо легітимності цього конкурсу.

Також після попереднього конкурсу Іван Остапович зі своїм помічником Тарасом Демком організували у львівському сегменті Фейсбуку цькування члена конкурсної комісії, поета та громадського діяча Ігора Калинця за те, що він голосував за Юліана Винницького.

Іван Остапович є співзасновником і артистичним директором мистецької платформи Collegium Musicum, яка займається промоцією академічної музики та її виконавців, у 2013-2015 роках працював другим дириґентом Івано-Франківської обласної філармонії.

Додамо, з січня 2020 року управління культури Львівської міської ради очолювала Христина Береговська, яка з 2015 до 2017 року очолювала департамент культури Львівської ОДА, а раніше працювала заступницею гендиректора з маркетингу Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.