Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 30 серпня 2022, 10:51

На Львівщині за добу прийняли понад 240 переселенців

Львівщина

Вчора двома евакуаційними поїздами до області прибули 244 переселенці.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

За останню добу до Львівської області двома евакуаційними поїздами прибули 244 вимушених переселенців.

"Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 244 людини. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 686 осіб" – написав Козицький.

За його словами, пункти пропуску на виїзд у Львівській області перетнули 19 тисяч 19 людей. Натомість повернулися – 23 тисячі 428 українців.

Також за добу в області поліція опрацювала 1420 звернень про підозрілих людей чи об‘єкти.

Зазначимо, станом на 1 серпня на території Львівської області офіційно зареєструвалися 245 тисяч внутрішньо переміщених українців. З них майже 75 тисяч – це діти.

Нагадаємо, на підтримку переселенців у Львівській області передбачили 78 мільйонів гривень. ГО та установам Львівщини виплачують 30 гривень за розміщення переселенців впродовж одного дня.

Станом на кінець червня, як повідомляли новини Варіанти, з початку повномасштабного вторгнення РФ понад 12 мільйонів українців стали вимушеними переселенцями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.