Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Четвер, 1 вересня 2022, 10:59

Львівщина на 85% готова до нового опалювального сезону

теплопостачання

Натомість на альтернативні види палива перевели 495 котелень з 1682.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 31 серпня, у Львівській області до нового опалювального сезону 2022-2023 років підготувалися на 85%.

Зокрема, з 1682 котелень у області підготували до роботи 1396: капітально відремонтували 6 котлів, замінили – 5 із 8, провели гідравлічні випробування 983 кілометрів теплових мереж, що становить 82% від запланованого. 

Також з 1682 котелень 495 працюють на альтернативних видах палива – дровах, брикетах, вугіллі, електриці, палетах.

"Створюємо в області запас вугілля та деревини й палет. Також створюємо резерв обладнання та матеріалів, щоб оперативно реагувати на наслідки надзвичайних ситуацій, якщо такі виникатимуть. Рівень резерву становить 70%. Мова йде про труби, резервні джерела електропостачання, паливно-мастильні матеріали, котли. Якщо виникатимуть кризові ситуації, голови районних військових адміністрацій знають, як мають реагувати" – наголосив Козицький.

За його словами, станом на 31 серпня у 66 закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти проживають 1773 переселенців.

"У межах програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області ремонтуємо 25 об’єктів у 20 територіальних громадах. Це дозволить створити близько 2700 місць для проживання ВПО" – додав Козицький. 

Нагадаємо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" у якості альтернативного джерела опалення.

Також Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.