Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Четвер, 22 вересня 2022, 14:00

Польські інвестори вклали сім мільйонів євро у нове вробництво в Червонограді

промисловість Львівщини

у Червонограді  запрацює нове виробництво корпусних меблів, загальна вартість залучених інвестицій становить 7 млн євро.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

До кінця року у Червонограді планують відкрити нове підприємство "Меблі Стиль Україна", яке спеціалізуватиметься на виробництві корпусних меблів.

Як зазначив керівник підприємства Роман Табатадзе, загальна вартість залучених інвестицій становить 7 млн євро. Це кошти польських інвесторів.

За його словами, 90% продукції підприємства виготовлятимуть в основному на експорт у понад 25 країн світу.

"Тут плануємо створити 200 нових робочих місць. Війна внесла свої корективи і робота з відкриттям затягнулася, але не зупинилася. Кожен працює на своєму фронті, адже для економіки України нові робочі місця зараз дуже потрібні" – зазначив Роман Табатадзе.

Додамо, у Червонограді стартував проєкт "ІнПарк Червоноград", який передбачає будівництво промислових приміщень під потреби виробничих компаній. Його очолив ексчиновник Львівської міськради Андрій Білий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.