Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

жіноче боді

google.com

Прес-реліз,   П'ятниця, 30 вересня 2022, 13:21

Три секрети успішної покупки жіночого боді

жіноче боді

Особливість сучасної моди в тому, що вона будь-яку річ робить універсальною.

Так, спортивний одяг став невід'ємною частиною повсякденного життя, а не лише тренувань чи змагань. Те саме можна сказати про офісні костюми, а ще — про боді. Колись воно було вигадано виключно для спортсменів легкої атлетики. Такий одяг був цілісним, тому не заважав під час тренувань. 

Зараз боді купити можна і для повсякденних аутфітів. Воно гармонійно поєднується зі штанами, спідницями, шортами, причому як в офісному, так і в більш кежуальному вбранні.  

Рекомендації щодо вибору жіночого боді

Оскільки боді припав до смаку дівчатам різних професій, виробники пропонують величезну різноманітність такого одягу. Щоб полегшити собі вибір, візьміть на озброєння три основні секрети успішної покупки: 

  1. Розмір. Купуйте боді виключно під свої параметри тіла. Це не той одяг, який носиться oversize або трохи в вільному крої. Він має повністю облягати тіло. 

  2. Дизайн. Залежно від використовуваного принта, декору, боді можна носити на кожен день або як спідню білизну. 

  3. Матеріал. Оскільки одяг повністю прилягає до тіла, зверніть увагу на якість матеріалів. Тканина, що використовується, повинна пропускати повітря, відштовхувати вологу і бути м'якою на дотик. 

 

Головне — вибирати боді, орієнтуючись на свої смакові уподобання, оскільки тренди завжди були і будуть лише рекомендацією, але не прямою вказівкою до покупки. 

З чим носити боді у повсякденному житті?  

Оскільки в деяких боді все одно асоціюється з нижньою білизною, багато дівчат не розуміють, як адаптувати його у повсякденних образах. Насправді зробити це дуже легко, тому що в принципі обмежень немає. Боді можна носити з офісними штанами та спортивними штанами, вишуканою спідницею та трикотажними шортами. Важливо просто дотримуватися одного стилю і гармонійно підбирати речі одна під одну. 

Знайти брендове боді за найдоступнішими цінами можна на сторінках інтернет-магазину INTERTOP. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.