Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 18 жовтня 2022, 13:42

Сміттярі Садового хочуть сонячну електростанцію за 600 тисяч

Андрій Садовий

"Львівспецкомунтранс" замовив сонячну електростанцію за 620 тисяч гривень.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання сонячної електростанції, яку переможець тендеру має поставити з 3 листопада до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 31 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 620 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити "Львівспецкомунтрансу" сонячну електростанцію та провести її монтаж і налаштування.

У закупівлю має входити: інвертор – мережевого типу, 4 незалежні МРРТ трекери, потужність 30 кВт, гарантія 5 років; система моніторингу SmartLoger 3000A01; сонячна батарея, потужністю 540Вт.

Джерело фінансування закупівлі є кредитні кошти, отримані комунальним підприємством у ПАТ АБ "Укргазбанк".

Нагадаємо, керівником "Львівспецкомунтрансу" є Тарас Стефанишин. У грудні 2017 року суд закрив справу проти нього за розтрату коштів цього комунального підприємства через закінчення строків накладення адміністративного стягнення. Його звинувачували у порушенні вимог закону про держзакупівлі, у результаті яких з бюджету Львова було розтрачено 51,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.