Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Білоус

Четвер, 20 жовтня 2022, 17:15

Бібліофіл Білоус очолив управління майном спільної власності Львівської облради

Андрій Білоус

Ексзаступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус очолив управління майном спільної власності.

Про це Варіантам повідомили у пресслужбі Львівської облради.

З вівторка, 18 жовтня, депутата Львівської обласної ради попереднього  скликання та колишнього першого заступника голови облради 2015-2020 років Андрія Білоуса призначили виконуючим обов'язки начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

Зазначимо, Андрій Білоус, який має родинні зв'язки з міським головою Львова Андрієм Садовим, на місцевих виборах у 2015 році пройшов до облради у списку від партії Громадський рух "Народний контроль" під першим номером.

У квітні 2017 року його обрали на посаду першого заступника голови Львівської облради Олександра Ганущина, а вже у вересні 2019 року його роботу визнали незадовільною та звільнили з посади.

Раніше Андрій Білоус був помічником-консультантом народного депутата України 8 скликання Дмитра Добродомовавін закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. І.Франка та двічі був депутатом Львівської міської ради.

У 2019 році Білоус задекларував 1,4 млн грн доходу, з якого більше 900 тис. грн становив подарунок від батька.

Додамо, з липня 2021 року обов'язки керівника управління майном спільної власності облради виконував Тарас Зозуля. До нього управління очолював депутат Львівської міськради від Європейської Солідарності Сергій Івах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.