Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 27 жовтня 2022, 15:25

Садовий перевірятиме морфологію львівського сміття за мільйон гривень

львівське сміття

Держпідприємство за 948 тисяч гривень розроблятиме звіт з визначення морфологічного складу львівського сміття.

Львівське комунальне підприємство "Зелене місто" провело тендер у системі ProZorro на розроблення звіту з визначення морфологічного складу твердих побутових відходів на території Львівської міської територіальної громади, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 17 жовтня, участь у ньому взяли ДП "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства" та ТОВ "Компанія "Центр ЛТД", які запропонували за свої послуги 948 000 грн і 1 200 000 грн відповідно. переможцем обрали ДП "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства", а очікувана вартість послуг становила 1 200 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має до кінця наступного року розробити звіт з визначення морфологічного складу твердих побутових відходів на території Львівської МТГ: Львів, смт Рудне с. Рясне-Руська с. Підрясне м. Винники, с. Лисиничі, с. Підбірці, м. Дубляни, с. Ситихів, с. Малі Підліски, смт Брюховичі, с. Малехів, с. Великі Грибовичі, с. Малі Грибовичі, с. Збиранка, с. Гряда, с. Воля-Гомулецька, с. Завадів, с. Зашків, с. Зарудці

Дослідження морфологічного складу львівського сміття у контейнерах переможець тендеру має проводити протягом чотирьох сезонів року (весняний, літній, осінній та зимовий період), а за результатами – провести розрахунки середньоарифметичних показників морфологічного складу відходів, що утворюються у Львівській громаді.

Сукупна кількість проб має становити 96 одиниць мінімальною вагою 50 кг, а одна проба повинна містити 17-35 зважувань.

Закупівля фінансується за власні кошти комунального підприємства.

За даними аналітичної системи YouControl, ДП "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства" зареєстроване у 1998 році в Києві, займається дослідженням й експериментальними розробками у сфері інших природничих і технічних наук. Підприємство підпорядковується Міністерству розвитку громад і територій України.

Зазначимо, з 2020 року на сміттєвих майданчиках у центрі Львова встановили відеокамери.

Додамо, ЛКП "Зелене місто" відмовилося надати інформацію про вартість та перелік виконаних й запланованих робіт з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.