У Львові включили опалення до понад 60 установ, лікарень та дитячих садочків

Вівторок, 1 листопада 2022, 14:39

Загалом "Львівтеплоенерго" подає опалення до 66 бюджетних установ міста.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 1 листопада, на основі листів-звернень, ЛМКП "Львівтеплоенерго" подає опалення до 66 бюджетних установ, більшість з яких це лікарні та дитячі садочки. 

Натомість до житлових будинків тепло наразі не подаватимуть через теплу погоду. Зокрема, щоб розпочати опалювальний сезон, протягом трьох діб середньодобова температура має бути нижче 8 градусів.

"Ми щоденно моніторимо температуру зовнішнього повітря і, якщо будуть відповідні показники, готові розпочинати опалювальний сезон. Однак до кінця цього тижня прогнозують ще теплу і сонячну погоду, тому до житлових будинків тепло поки не подаватимемо.

Відзначимо, що об’єкти теплопостачання до роботи готові, тому якщо потреба в опаленні є у закладів гуманітарного блоку – освіта, медицина, ми готові подавати їм тепло відповідно до звернень" – наголосили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що у місті планують розпочати опалювальний сезон, коли температура повітря впродовж трьох днів не перевищуватиме 8°С.

Додамо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" як альтернативне джерело опалення. Також Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Мітки: Львівтеплоенерго, новини львова, опалювальний сезон