Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сонячна електростанція

Четвер, 10 листопада 2022, 12:47

Жодна фірма не погодилася встановити сонячну електропідстанцію для Львівспецкомунтрансу

сонячна електростанція

"Львівспецкомунтранс" скасував тендер на сонячну електростанцію за 620 тисяч гривень.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" скасувала тендер у системі ProZorro на придбання сонячної електростанції, яку переможець тендеру мав поставити з 3 листопада до 31 грудня 2022 року.

Аукціон повинен був стартувати 31 жовтня, однак на нього не подався жоден учасник, тому торги відмінили. Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 620 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав поставити "Львівспецкомунтрансу" сонячну електростанцію та провести її монтаж і налаштування.

У закупівлю мав входити: інвертор – мережевого типу, 4 незалежні МРРТ трекери, потужність 30 кВт, гарантія 5 років; система моніторингу SmartLoger 3000A01; сонячна батарея, потужністю 540Вт.

Джерелом фінансування закупівлі є кредитні кошти, отримані комунальним підприємством у ПАТ АБ "Укргазбанк".

Нагадаємо, керівником "Львівспецкомунтрансу" є Тарас Стефанишин. У грудні 2017 року суд закрив справу проти нього за розтрату коштів цього комунального підприємства через закінчення строків накладення адміністративного стягнення. Його звинувачували у порушенні вимог закону про держзакупівлі, у результаті яких з бюджету Львова було розтрачено 51,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.